CINE SUNTEM?

Compania noastra activeaza pe piata romaneasca de profil din anul 2004. Pornind de la premise de calitate in ceea ce priveste prestarea de servicii, transparenta si comunicare, am dezvoltat solutia optima pentru clientii nostri. In orice imprejurare incercam sa venim in intampinarea clientului cu solutii optime pentru cerintele acestuia, indiferent de gradul lor de exigenta.
Pentru ca acest lucru sa fie posibil, am marit cu timpul flota auto, pastrand brand-ul consacrat pentru acest tip de servicii, Mercedes-Benz. Clientii nostri pot opta la confortul unui S Class generos, la echilibrul oferit de linia E Class sau pentru grupuri mici, liniile Viano sau V Class. Toate masinile sunt doatate la nivel ridicat, oferind maxim de confort si siguranta.
luxury car
Experienta acumulatata in acesti ani ne-a ajutat sa gasim solutiile perfecte pentru beneficiari. Avem cunostintele necesare sa transformam unu lucru simplu intr-o experienta placuta. Cunoastem elementele vitale ale acestui segment de business, cum ar fi trafic, rute, obiective, etc., lucru ce se reflecta in calitatea serviciilor prestate si in modul in care clientii nostri ne-au promovat si ne promoveaza in continuare.


GALLERY


Va asteptam sa ne contactati!